Stories

HockeyHeroes.TV

HockeyHeroesTV is ontstaan door een echte hockeyfanaat in hart en nieren, Lawrence Tandjoeng. Zo’n twee jaar geleden stelde Lawrence het format voor bij zijn TV productiebedrijf, Tuvalu media, dat graag het concept wilden produceren. Het format is afgeleid van eerdere producties namelijk; PaardenpraatTV & VolgasmetJoey.  Met Roel & Ishele als de eerste gezichten van HockeyHeldenTV & HockeyHeroesTV, focusten we toen nog op zowel Nederlands als Engels-talig. Helaas verliep niet alles naar wens en daardoor heeft het productiehuis na een half jaar de stekker eruit getrokken.

Een jaar later besloot Lawrence toch weer nieuw leven in te brengen in het format. Na goedkeuring van het productiehuis dat het kanaal op eigen houtje verder mocht gaan, is Lawrence gelijk aan wezen kloppen bij zijn oude Sportways maatjes; Dennis van der Pol, Paul ten Have en Tomas Poggio. De drie mannen waren gelijk enthousiast en de zoektocht naar twee leuke dames was begonnen. Onze eerste keuze was Charlotte Vega die we ook al kenden van Sportways demo’s en ook zij was razend enthousiast. Zij stelde Leiah Brigitha voor om aan te sluiten bij ons Hockey Team en het nieuwe HockeyHeroes Team was ontstaan. Met Maurits Heukensfeldt Jansen achter de camera en Nathan de Ruwe in de edits zijn we een compleet vrienden team met allemaal dezelfde passie namelijk; leuke hockey filmpjes maken.

HockeyHeroesTV is een leuk hockey video platform voor alle hockeyfanaten over de hele wereld. Elke week brengen we drie video’s uit op YouTube en Facebook. Maandagen zijn training video’s, woensdagen zijn fun video’s en vrijdagen zijn onze persoonlijk hockeyvlogs over ons hockeyleven. Op ons Instagram is er elke dag iets te vinden over ons. Volg HockeyHeroesTV op YouTube, Facebook & Instagram en word ook onderdeel van ons HockeyHeroes team! Let’s play Hockey! https://www.youtube.com/watch?v=Rkwg6cADyy0 – Forehand shot high on goal – Field Hockey Technique | HockeyheroesTV

https://www.youtube.com/watch?v=DaugeN8E41A – Hockey Golf – Field Hockey Game | HockeyheroesTV

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.