foto Robert Sanders – FotostudioRSP

2 jaar lang blogde ze Full Force voor ons en nam ons mee in haar wereld van hoofdklasse hockey tot Oranje, van haar werk tot haar persoonlijke leven. Een leven wat niet over rozen ging en waarin niets vanzelfsprekend was. Ze werkte zich op met blessureleed tot weer in Oranje. Dat was helaas van korte duur, maar taai als ze is bleef ze de optimist en gaf vol gas. Zoals ze eigenlijk altijd in het leven staat.

Geen bullshit, maar Charlotte, tell it like it is, vol passie, Vega.

Met die houding haalde ze vorig jaar de titel topscoorder en was goed bezig maar kampte nog altijd met wat pech hier en daar. Niet gehinderd door enige tegenslag kwam ze weer alles te boven en vond een pracht job bij Decathlon, naast haar hockey carrière bij D1 AH&BC. Daarnaast schittert ze voor Hockey Heroes TV en is ze sinds dit jaar ook onze vaste styliste voor alle covershoots. Met haar gevoel voor mode en oog voor onze thema’s regelde ze achter de schermen de locaties, de kleding en zorgde ze ervoor dat alles pico bello in orde was voor de hockeyers, de fotograaf en ons team.
Helaas moest ze een paar weken geleden echt het onderspit delven toen haar schouder uit de kom vloog tijdens de training. Ze werd snel naar het ziekenhuis gebracht en daar moesten 4 man sterk de schouder, die inmiddels ter hoogte van haar oksel hing, weer terug zetten. Los van de enorme pijn, moest ze daarom stoppen met hockey, althans voor dit deel van de competitie. Vervolgens ging er nog een griepje overheen en zei de bewuste man met de hamer, stop maar even.Dat deed ze en nu 2 weken later is de mitella eraf, de griep weg, revalideert ze, krijgt ze meer mooie uitdagingen op haar pad en is haar reis naar de Filipijnen bijna in zicht. Daar zal ze nog meer tot rust komen, want zon en warmte is meer haar ding dan sneeuw, winter en stamppotjes. Daarna is ze er, haar kennende weer helemaal klaar voor.

Lieve Charlotte, dit is een ode aan jou en aan mensen zoals jij. Je laat de zon stralen op de mistige dagen van november tot februari. Je hebt, zelfs als het tegenzit, een positieve kijk op het leven. Je bent een blij ei, met peper en pit. Wij zijn dan ook heel blij dat we voorlopig niet van je af zijn. Het bloggen stopt, maar je blijft stylen en krijgt er zelfs een nieuwe taak bij als journaliste. Vier mooie verhalen per jaar ga je maken en natuurlijk 4 prachtige covers. We kunnen niet wachten.

Ik voorspel je dat 2019 een jaar vol zonneschijn & gouden randjes voor je gaat worden. Full Force.

Jacqueline Coreen, hoofdredacteur HockeyStyle Magazine

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.