hockeycentre

Na een aantal succesvolle jaren in Woking gaat half augustus de Nederlandse website online van The Hockey Centre. In Almere komt een pick up punt waar goederen omgeruild, bekeken, gevoeld en opgehaald kunnen worden. Met een aantal niche internationale merken als Mercian, Guerilla, Edge en Ritual zullen vele hockeyliefhebbers voldoende keus hebben. Buiten sticks zullen juist ook de andere benodigde hockeymaterialen beschikbaar komen. Een coach, trainer en speler kan hier net even de andere producten aanschaffen. The Hockey Centre wil er niet alleen zijn voor de klant maar vooral voor de hockeymarkt. Door nauw samen te werken met communities zal het assortiment steeds worden aangepast, niet direct andere merken die je elders kan aanschaffen maar wel net even dat andere product. Van Mercian zal de gehele collectie beschikbaar zijn dus ook de Global Evolution. Ook zullen constant speciale events worden georganiseerd waar een bepaald merk in het daglicht wordt gezet. Wordt daarom vandaag nog “vriend” van

The Hockey Centre op facebook.

Het concept van Cluborders.nl is er opgericht om samen met verenigingen en scholen een assortiment producten samen te stellen welke met speciale prijzen voor leden van deze communities te verkrijgen zijn. Er komt een speciale omgeving voor de leden van de club, de studenten van een school of de leden van een community waarin alleen middels een gebruikersnaam en wachtwoord besteld kan worden. Denk bijvoorbeeld aan tenues, club bidons, trainingskleding, sweaters, shawls en caps maar natuurlijk ook andere producten. Buiten de speciale prijzen voor de leden wordt ook de community versterkt door een afdracht van een commissie over de omzet. Deze afdracht zal gedeeltelijk via producten en gedeeltelijk in cash worden uitgekeerd.

cluborders2

Verenigingen hebben moeite om de financiën rond te krijgen. Het concept van Cluborders.nl geeft de club de mogelijkheid om een goede basis neer te leggen. The Hockey Centre gaat echter nog een stapje verder en biedt de vereniging ook ondersteuning bij het organiseren van tal van activiteiten. Door het inzetten van haar partners kan iedere vereniging groot en klein een structuur neerzetten waarbij aan de huidige wensen van de leden van de vereniging zal worden voldaan.

Vanaf 15 augustus online en in Almere

Logo 2016 colour 100mm

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.