Het lijkt wel of ze overal zijn. De ML hockeyscholen van Sjoerd Marijne en Raoul Ehren en dan is er ook nog eens zomerhockey, maar ook clinics en kampen. Intensiteit, kwaliteit en diversiteit zijn de steekwoorden van de ML Hockeyscholen en kampen. 5 intense vragen aan partner Raoul Ehren.  

images

Jullie groeien enorm hard, op welke plaatsen kun je al naar een ML Hockeyschool?  We zijn inderdaad aan het groeien, maar doen dat alleen maar als we er van overtuigd zijn dat we de kwaliteit kunnen garanderen. De reguliere ML Hockeyscholen bestaat 10 trainingen voor en 10 trainingen na de winterstop en we zitten momenteel in 11 verschillende regio’s:  Den Bosch, Breda (Zwart Wit), Nijmegen (Bemmel), Haarlem (Alliance), Den Haag/Rotterdam (Zoetermeer), Utrecht (IJsselstein), Wageningen, Arnhem (Upward), De Bilt (SCHC), Schiedam en  Utrecht/Vechtstreek (Maarssen). Met de zomerscholen zijn we gestart in 5 andere regio’s Zwolle, Tilburg, Naarden, Leiden en Maarssen.

Het seizoen is ten einde, maar jullie doen ook aan zomerhockey, is daar genoeg animo voor? Zeker, bij veel teams is het zomerstop en als je niets liever doet dan hockeyen is dat jammer,  bij ons kunnen ze op een hoog niveau door trainen. De zomerschool duurt 4 weken, we trainen 2x 1.5 uur per week, dus in totaal 8 trainingen.

Wat zijn de voordelen van door trainen in de zomer en wat kunnen de kinderen precies leren? Je kunt door trainen in een periode dat de meeste teams vaak zomerstop hebben. Wij houden ons bij ML Hockeyschool trainingen bezig met het trainen van technieken. Het trainen op je techniek houdt eigenlijk nooit op, op het aller hoogste niveau wordt hier nog veel op getraind, en zeker bij de jeugd is het super belangrijk om je techniek te blijven verbeteren. Dit doen we met trainingen in kleine groepjes, waardoor er veel individuele aandacht is, we dagen ieder individu uit op zijn of haar niveau. Je ziet de deelnemers goed vooruitgaan en dat is mooi om te zien.

MLHockeysupport_Hockeykamp_2

Moet je op een bepaald niveau spelen om mee te doen met een ML school/kamp/clinic? Nee absoluut niet, de ML Hockeyschool is voor iedereen tussen de 7 en 16 jaar uit, een goede motivatie is wel vereist. Je ziet bij ons vaak een gelijke verdeling, veel jeugd uit de topteams, maar ook heel veel uit breedte teams. De trainingen zijn zo gemaakt, dat ieder individu zich maximaal kan ontwikkelen en dat je niet afhankelijk bent met wie je in de groep zit.


mlhsWat is kenmerkend voor de #MLStyle ? 
Kinderen krijgen door onze trainingen vooral vertrouwen. Wij noemen dat de ML-style. Door de kwaliteit, intensiteit en diversiteit van de trainingen hebben ze veel geleerd, ze hebben iets moois en bijzonders meegemaakt. Dat goede gevoel en het feit dat ze aan hun techniek hebben gewerkt, maakt ze betere spelers.  Wij beoordelen kinderen niet en daarom is het een veilige omgeving waar ze vrij kunnen hockeyen en de kinderen met een smile het veld af gaan

 

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.