Goalie Works werkt voor keepers & hoe!

Als keepen jouw ding is dan wil je zeker zijn van een goede opleiding. Uiteraard wordt je getraind op je eigen club, maar om nog beter te worden, ga je naar de beste: Goalie Works – het keepers kennis centrum & opleiding van Jan Lelieveldt en Oranjekeeper Pirmin Blaak. Goalie Works werkt en hoe lees je hier:Hoe is GoalieWorks ontstaan?

GoalieWorks is door Jan Lelieveldt en Pirmin Blaak gestart als een lokaal initiatief op de RHV Leonidas in Rotterdam als de Rotterdamse Hockey Keeper School en is acht jaar later  uitgegroeid tot een landelijk expertisecentrum voor hockeykeepers. We zijn trots een grote bijdrage te hebben geleverd aan het feit dat er tegenwoordig veel aandacht is voor keepers en het trainen van keepers. Wij geven wekelijks training aan meer dan 500 jeugdkeepers. Wij leiden zelf trainers op en we helpen clubs bij het organiseren van keeperstrainingen en bij het aanschaffen van keepers- en trainingsmateriaal. Het mag duidelijk zijn dat we gek zijn van keepen en we proberen deze passie te delen met onze keepers en met onze contactpersonen bij de clubs die verantwoordelijk zijn voor keeperstraining en/of keepersmateriaal.

Wat voor opleidingsmogelijkheden zijn er?

Keepers kunnen zich inschrijven op een van onze regionale keepersscholen en krijgen dan een heel trainingsseizoen lang keeperstraining van onze gekwalificeerde keeperstrainers. Aanmelden kan als particulier of via de club, mits wij afspraken daarover hebben gemaakt met die club. Alle deelnemende keepers krijgen toegang tot een keepers app waarin ze de video feedback kunnen zien over hun vorderingen tijdens de training. Deze app kan ook gebruikt worden om je af te melden voor de training. Zijn de opleidingen voor ieder niveau en zo ja waar kun je voor welk niveau instromen? Onze opleidingen zijn er voor elk niveau keeper. De enige voorwaarde is dat je vaste keeper moet zijn én op een heel veld moet spelen. De oefeningen zijn samengesteld door ons hoofd opleidingen Simon Zijp en zijn hetzelfde voor alle keepers van alle niveau’s tot en met Pirmin Blaak zelf. Het enige verschil zit hem in de intensiteit en het tempo waarin de oefeningen gegeven worden. De regio’s waarin we actief zijn, zijn Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden, Oosterhout, Eindhoven, Hilversum, Houten, Zeist.Kijken jullie ook specifiek naar de vaardigheden van de jonge leerlingen en krijgen de talenten extra mogelijkheden?

Bij GoalieWorks is iedere keeper welkom. Wij monitoren de vaardigheden van alle keepers voortdurend en als iemand onder of boven zijn niveau traint, zijn we in staat te schuiven met de indeling van de groepjes, waardoor elke keeper voldoende uitgedaagd wordt meer uit zichzelf/haarzelf te halen. Voor echte talenten kunnen we extra mogelijkheden creëren, maar het initiatief hiertoe ligt bij GoalieWorks.

Waar en hoe kun je voor jullie (zomer)kampen instromen?

In verband met verplichtingen van Pirmin Blaak zijn er bijna nooit zomerkampen (al doen we dit jaar toch iets speciaals in augustus). Het OranjeKeepersKamp tijdens de herfstvakantie is wel een vaste traditie. Hou voor alle evenementen onze website  in de gaten: https://goalieworks.com/evenementen

Leave a Reply