De FITLIGHT Trainer voor iedere tak van sport, op elk niveau

FITLIGHT Trainer is een gebruiksvriendelijk, draadloos trainingssysteem dat motiveert en ondersteunt bij het behalen van sportieve doelen. Dankzij zeer nauwkeurige feedback over prestaties wordt de gebruiker aangemoedigd meer uit zichzelf te halen. Met FITLIGHT kunnen sporters op wedstrijdsituaties worden voorbereid en trainingen worden aangescherpt. Daarnaast is FITLIGHT uitermate geschikt als hulpmiddel bij revalidatie.

hsm-1744

WAT IS FITLIGHT TRAINER?

  • FITLIGHT Trainer is een uniek draadloos trainingssysteem dat bestaat uit acht lampen (fitlights), die worden aangestuurd via een Android-tablet. De fitlights kunnen oplichten in zes verschillende kleuren.
  • Per fitlight kan de individuele brandduur exact worden afgesteld. De fitlights zijn gemakkelijk overal te plaatsen, zoals op vloeren muren, paaltjes, pilonnen maar ook op ongelijkmatige oppervlakken met behulp van frames.
  • De draadloze lichten kunnen op oneindig veel verschillende manieren worden geprogrammeerd. De fitlights worden ge(de)activeerd worden door deze aan te raken.

Doordat de FITLIGHT Trainer draadloos werkt kan het waar dan ook worden toegepast. Indoor, maar ook buiten op het veld. De fitlights zijn namelijk waterdicht.

STANDAARD OF OP MAAT

De fitlights worden door een tablet aangestuurd. Onder meer snelheid, programmaduur en beeld- en geluidsinstellingen kunnen snel en eenvoudig worden ingesteld. Het tablet kan tussen- en totaaltijden registreren. Zo kan de voortgang, en ook progressie, goed in beeld worden gebracht. Ook bestaat de mogelijkheid om alle resultaten op te slaan en later te analyseren.

GECONTROLEERDE AANPAK

Kortom, FITLIGHT Trainer is uitermate geschikt voor doelgerichte trainingen en het verbeteren van snelheid, conditie, wendbaarheid, kracht en oog-handcoördinatie. Het systeem zorgt voor een gecontroleerde aanpak bij training, revalidatie, fysiotherapie of hersteltraining en geeft veel meer inzicht in individuele prestaties

 

Leave a Reply