ClubOrders

“ClubOrders staat naast de klanten”

hsm-1720

Hoe is dit idee ontstaan?

Veel verenigingen zijn op zoek naar een goede samenwerking met een speciaalzaak die hen kan ondersteunen bij het leveren van materialen en hockey producten. Verenigingen, teams en spelers hebben veel meer behoefte dan een normale retailer kan leveren.

Met ClubOrders willen we een vereniging de mogelijkheid geven om met een eigen uitstraling hun leden te bedienen. Onze overtuiging is dat kopen binnen een community de toekomst is. Bovendien heeft de vereniging een mogelijkheid om zelf wat te verdienen aan hun “eigen” webshop.

Kun je als team ook je inkopen doen via de cluborders of gaat dat via de ‘gewone’ www.hockeycentre.nl site.

Zowel de vereniging als de leden hebben voordelen van een eigen cluborder omgeving. Samen met de vereniging denken we na over een assortiment welke is afgestemd op de behoefte van de vereniging. Sommige delen van het assortiment kan je uitsluiten of juist toevoegen.

Heeft de vereniging behoefte aan een speciale teamsweater dan kunnen ze die opnemen in het assortiment en kan een teammanager deze bestellen in de shop. Als een vereniging geen teamsweater in het assortiment opneemt dan kan deze sweater gewoon via de TheHockeyCentreNL website worden gekocht.

Wat kun je nou het beste als vereniging via de cluborders bestellen en wat is het voordeel voor de club?

Samen met de vereniging stemmen we het assortiment af. Dit kan clubkleding, trainingsshirts, trainingspakken, sweater, maar ook sticks, bitjes, en dergelijke. Bovendien bieden we ook een coachtas aan waarin ook een EHBO setje zal worden opgenomen. Ook de inhoud van de coachtas zal worden afgestemd op de behoefte van de club dus bijvoorbeeld inclusief ballen, dopjes, hesjes, fluitje etc. Er zit ook een clubvoordeel aan als zij een gelinkte webshop laten bouwen.

cluborders2

Vanaf wanneer is de clubwinkel live?

We lanceren ClubOrders op de Hockeyvakbeurs welke op 30 november in Gorinchem wordt gehouden. Vlak daarna gaan we een mailing verzorgen naar de verschillende verenigingen en kunnen verenigingen zich ook aanmelden.

Website: www.cluborders.nl

cluborders

 

Leave a Reply