BlackBear Goaly opereert alweer een tijd in de Europese markt. Aert van der Goes, directeur en eigenaar van het merk vond het tijd voor een wijziging. Een switch. We laten hem hier aan het woord:

“Wij vinden dat er op het gebied van hockey keepers materiaal te weinig concurrentie is. De economische wetten zeggen; dat bij voldoende vraag en weinig aanbieders de prijzen stijgen. Dit verstoorde marktevenwicht is nadelig voor de eindgebruikers. Keepers willen niet alleen goed beschermd zijn, maar er ook goed uitzien. Dit is bij het hoge prijsniveau en lage budgetten van de clubs moeilijk haalbaar voor alle keepers.

Een keeper moet kracht en zelfvertrouwen uitstralen. Zo’n onverzettelijke houding heeft een sterk effect op de verdedigingslinie van elk team. Goed zittende, veilige en mooie materialen kunnen keepers daarbij ondersteunen. BlackBear wil dat iedere keeper het doel verdedigt in een uitrusting die goed voelt. Een outfit om trots op te zijn!  Kunnen wij het anders doen? Vroegen wij onszelf af. Kunnen wij een mooie, kwalitatief goede en veilige uitrusting tegen een betere prijs aanbieden. En dan voor alle keepers van een club… niet alleen voor de topteams, maar ook voor de lagere elftallen? Ja dit kunnen wij! Is het antwoord. Na 3 jaar op de markt te zijn wordt BlackBear bij veel clubs in Europa gebruikt van de jongste jeugd tot de veteranen”.

Duurzaam, comfortabel en modieus

Het BlackBear assortiment is door een professioneel ontwerper ontwikkeld in samenwerking met hockeykeepers.Het resultaat: complete uitrustingen tegen een zeer concurrerende prijs. Duurzaam, comfortabel en modieus. 

Wil jij je eigen keepers uitrusting?

Je eigen uitrusting, dat is toch wel het fijnste. BlackBear maakt dat nu ook voor jouw mogelijk met

BlackBear Switch

 

  • Altijd een goed passende mooie uitrusting, voor een vast bedrag per maand.
  • Je eigen Legguards, klompen en handschoenen in een stevige roltas.
  • Eigen kortingscode met hoge korting voor de BlackBear webshop

 

Met BlackBear Switch kun je altijd switchen. Zo heb je altijd een hele goed passende set.

  • Grotere maat nodig? Switch it
  • Iets kapot? Switch it
  • Maandelijks opzegbaar

 

Voor meer informatie www.blackbeargoaly.com/switch

Een trainingspak voor het hele team.

Dat is een wens van veel elftallen Ook dit maakt BlackBear nu haalbaar voor iedereen. Samen met onze Partner OOK sports hebben we een mooie aanbieding voor teams. Maak een afspraak via de webshop, dan komen wij langs om het hele team te kleden.

https://blackbeargoaly.com/nl/product-categorie/team-sport-kleding/

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.