FULL FORCE VEGA

Charlotte Vega speelt zowel voor AH&BC Dames 1 als voor Oranje hockey Dames, daarnaast werkt ze ook nog en ze blogt voor ons over haar intens drukke, maar leuke leven!

Hey Allemaal,

Welkom bij alweer mijn derde blog voor HockeyStyle Magazine. De competitie is alweer in volle gang, Nederlands team is weer begonnen en ik heb ook mijn 26e verjaardag gevierd!!

Op 26 februari speelde wij onze eerste wedstrijd weer met AH&BC na de winterstop. We openden de competitie tegen Oranje-Rood. Deze wedstrijd hebben we helaas verloren met 2-1. Super zonde om zo uit de startblokken te gaan, maar we leren alleen maar van dit soort wedstrijden. Verder zijn we goed uit de winterstop gekomen en hebben we goede wedstrijden gespeeld tegen Groningen, Pinoké en MOP.  De week na de eerste competitie wedstrijd begon ook het Nederlands team weer. We moesten op maandag om 14 uur aanwezig zijn op AH&BC. Hier zijn voortaan alle trainingen met het Nederlands team. Lekker dichtbij huis, dat scheelt een hoop. We begonnen op maandag met een intensieve training die we afsloten met yoga in het clubhuis. Vervolgens vertrokken we met zijn allen richting het hotel in Amstelveen waar we de komende periode gaan overnachten. Hier werden de kamers ingedeeld en hebben we ‘s avonds gegeten en kort even met elkaar wat dingen besproken. De volgende ochtend stond er om 9:30 een tweede training op het programma. Hier is de intensiteit iets lager omdat we s ’avonds ook nog meetrainen met de club. Het is echt heel erg leuk om weer onderdeel uit te maken van dit proces. Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen, en wil lekker hockeyen zowel bij de club als bij het Nederlands team.

De komende periode wordt een stuk drukker met de Nederlands team trainingen erbij dus ik probeer alles zo goed mogelijk te plannen. Genoeg rust en ontspanning tussendoor om optimaal te kunnen presteren.  Zeker omdat er op woensdagen en vrijdagen decentrale trainingen met het Nederlands team op het programma. Dit zijn voornamelijk skills trainingen en/of yoga.

Begin maart begint het altijd een beetje te kriebelen. Mijn verjaardag. Ik ben op 14 maart jarig samen met mijn broertje, en vind dit toch altijd leuk. Ik word dit jaar 26 jaar en voel me oprecht oud worden. Kruip steeds meer richting 30 en dat merk je. Ik heb mijn verjaardag gevierd met een lekker avondje uit eten met Gert-Jan en in het weekend heb ik een klein borreltje gegeven voor wat vrienden/familie. Ik vier voor de rest totaal niet echt mijn verjaardag, maar vind het toch leuk om even erbij stil te staan met vrienden. Ook bel ik altijd even met mijn broertje op onze verjaardag. Het is natuurlijk bijzonder dat we op dezelfde dag jarig zijn en 6 jaar schelen met elkaar. Ik ben reuze verwend met mooie cadeaus en veel liefde om mij heen. Ook heb ik vlak na mijn verjaardag een klein cadeautje voor mezelf gekocht namelijk een nieuwe telefoon. Hier ben ik ook heel blij mee aangezien ik erg lang met de iPhone 5 heb gedaan, maar die nu echt toe was aan vervanging.  Verder wordt het weer langzaam mooier weer. De zon komt wat vaker tevoorschijn, en iedereen is een stuk vrolijker nu het iets warmer begint te worden!! Ik kijk al uit naar de zomer, jullie ook?

 

Xoxo Vega