Blogs

FULL FORCE VEGA

Vanaf deze editie hebben we een geheel nieuwe blogger. Jullie kennen haar vast al van AH&BC Hockey Dames. Het is niemand minder dan Charlotte Vega! En ze gaat helemaal los. Full Force Vega!IMG-20160610-WA0001

“Hey leuke en sportieve lezers,

Welkom bij mijn eerste blog in HockeyStyle Magazine. Ik zal mijzelf even kort introduceren: Ik ben Charlotte Vega, 25 jaar oud, speel voor AH&BC Dames 1 en zit sinds kort weer bij de trainingsgroep van het Nederlands team. Ik ga het in deze editie hebben over het  topic “winterhockey”. Wat betekent winterhockey voor mij? En wat ga ik in deze periode allemaal doen? Je leest het hier!!

lot

Vanaf 13 november 2016 hebben we winterstop. Dit betekent geen veldhockey tot en met eind januari. Eerste reactie hierop: Heeeeeerlijk! Even geen hockey, en weer tijd voor andere leuke dingen waar je normaal niet zoveel tijd voor hebt vanwege hockey. Ik heb in de maanden oktober en november diverse sollicitaties gehad en heb uiteindelijk een baan aangeboden gekregen bij Maarsen Groep. Hier ga ik per 1 december werken en dus is mijn winterperiode vooral werken en nieuwe ervaringen opdoen op maatschappelijk gebied. In de winterstop gaan veel teams de zaal in. Dus ook ik ga weer een poging wagen in de zaal. Ik heb vorig jaar voor het eerst meegedaan, en het beviel me goed. Ik heb besloten om dit jaar ook weer mee te gaan doen. We starten met trainen de eerste week van december en de competitie start de eerste week van januari.

img_5878

Nu is dit niet het enige wat ik ga doen om fit te blijven van de winter. Ik ben ik november gebeld door Alyson Annan (bondscoach), of ik in december 3 trainingen met het Nederlands team wil meedoen of vervolgens kans te maken op een selectie voor de trainingsstage in januari. JAAAAAAAAAAAAA!! Was mijn reactie hierop toen ze mij belde. Ik was heel erg blij en verrast. Ik had het totaal niet meer verwacht en was daardoor erg overdonderd door haar telefoontje. Nederlands team is mijn ultieme droom, dus ik hoefde ook echt totaal niet lang na te denken om “ja” te zeggen op haar aanbod. charlotte

img_9576Er staan allemaal leuke en gave uitdagingen op mij te wachten tijdens de winterstop. Ik heb ontzettend veel zin om aan het werk te gaan en ga natuurlijk ook voor de volle 100% voor het Nederlands team. Naast al het sporten in de sportschool en werken staat de winterstop natuurlijk ook in het teken van de feestdagen. Kerst en oud&nieuw vier ik elk jaar met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om lekker met z’n allen te eten en te drinken. Hier hoort natuurlijk ook een groot feest bij en daar kijk ik nu al erg naar uit. Ik zie jullie allemaal in januari in de zaal en in februari natuurlijk weer langs de lijn met AH&BC. Dan start alweer de 2e helft van het seizoen! Ik wens jullie alvast fijne feestdagen en een gelukkig, sportief en mooi 2017!! “

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.