Blogs

Full Force Vega !

Hey Allemaal,

Leuk dat jullie weer opslaan naar deze pagina voor mijn maandelijkse blog. In deze editie ga ik het hebben over de voorbereiding met AH&BC, de competitie en Nederlands team.  Na een heerlijke vakantie met mijn moeder op Rhodos en de verwerking van het niet behalen van de EK-selectie, begon ik weer vol frisse energie bij AH&BC. De groep was al een aantal weken met elkaar aan het trainen en was erg fit. Ik heb op vakantie ook nog gewoon getraind om natuurlijk fit aan te sluiten bij de club. Ik werd met open armen ontvangen en iedereen vond het heel fijn dat ik er weer was.Dat is altijd een heerlijk gevoel.

We speelden het weekend meteen een oefenwedstrijd tegen SCHC en tegen Keulen(Duitsland). Een soort 3-luik. We speelden 2 kwarten tegen SCHC en 2 kwarten tegen Keulen.  In de hoofdklasse competitie spelen we dit jaar voor het eerst 4 x 17,5 minuten in plaats van 2x 35 minuten . Op internationaal niveau wordt dit al gedaan, en nu dus ook in de Nederlandse competitie. Die zondag was het erg mooi weer en ben ik met de manager nog even naar het strand geweest. We hebben lekker op een terras in het zonnetje gezeten en genoten van de laatste zonnestralen van de zomer. De week erna heeft het namelijk alleeeeeeeen maar geregend. Echt weer om binnen te blijven, maar helaas gaan trainingen en afspraken gewoon door in de regen.

Zondag wachtte de eerste competitie wedstrijd. De internationals waren ook weer terug van hun welverdiende vakantie. We begonnen zondag om 12:45 tegen Huizen thuis. De wedstrijd werd met 4:1 gewonnen!! De eerste punten op zak!! De week erop wonnen we met 2:1 van Laren en daarna met 4:1 van Nijmegen. We zijn erg goed begonnen aan het seizoen en we zitten in een goede flow. Het team groeit elke week meer naar elkaar toe en we maken grote stappen. We hebben tussendoor ook nog een teamavond met zijn allen gehad in Deventer die erg geslaagd was. We zijn met zijn allen wezen klootschieten. Dit was echt hilarisch.  Hebben jullie dit ooit wel eens gedaan?

Vervolgens gebeurde er iets onverwachts. Ik kreeg een bericht van Alyson Annan. Ze vertelde me dat ik weer ben opgenomen in de Nederlandse selectie die zich gaat voorbereiden op de HWL 4 in Nieuw-Zeeland. Ik was door het dolle heen en ben erg blij dat ik weer geselecteerd ben!! Vanaf 2 oktober start de voorbereiding en gaan we 3 dagen intern op Papendal. Ik heb erg veel zin om weer met het Nederlands team te beginnen en om mij van mijn beste kant te laten zien. Ik wil me gaan bewijzen aan Alyson en me in de selectie spelen voor de HWL 4!! De komende periode wordt er dus veel getraind en veel geïnvesteerd op zowel fysiek als mentaal vlak. Ik heb er erg veel zin in en kijk er naar uit om te beginnen!! Duimen jullie met mij mee de komende tijd?!

 

Xoxo Vega

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.