Blogs

Full Force Vega

By 8 september 2017 No Comments

Hey Allemaal,

Foto and copyright Amaury Miller Nederland , Amsterdam , Vondel CS. 07082017.07 augustus 2017. Charlotte Vega hockeyster 

Welkom bij weer een nieuwe zomer blog. In dit nummer ga ik het hebben over de afgelopen tijd. Ik heb natuurlijk ,zoals jullie weten, de EK-selectie niet gehaald. Dit was enorm balen, en een grote tegenslag die ik moest verwerken. Op maandag ochtend kreeg ik te horen dat ik niet tot de 18-koppige selectie behoorde. Ik ben hier enorm verdrietig om geweest en heb veel steun gezocht bij familie en vrienden. Die steunen mij altijd door dik en dun, die die begrepen mij volkomen. Ze zochten me op en namen me even mee winkelen, koffie drinken of iets dergelijks. Ik was erg verdrietig en had daarom weinig zin om de deur uit te gaan.

Gelukkig vrolijkte iedereen om mij heen me goed op! Daar ben ik ze heel dankbaar voor. Daarnaast werd ik ook benaderd door Sportways om in Barcelona clinics te gaan geven. Hier hoefde ik natuurlijk niet heel lang over na te denken en voor ik het wist vloog ik op donderdag ochtend vroeg richting het zonnige Barcelona. Ik heb het daar onwijs naar mijn zin gehad, leuke mensen ontmoet en gave trainingen gegeven. De tijd vloog daar echt voorbij en na 3 geweldige dagen was het alweer zaterdag en vloog ik weer terug naar Amsterdam. Het was heel gek om weer in Nederland te komen. Iedereen was erg bezig met het EK en ik had deze tijd natuurlijk ook anders willen besteden. Helaas was dit niet het geval, dus ging ik lekker even wat tijd voor mijzelf nemen. Ik ben mijn huis opnieuw gaan inrichten en heb veel tijd door kunnen brengen met vrienden en vriendinnen die ik al lang niet had gezien. Dit was even gek in het begin, omdat je van mega veel trainen naar opeens veel vrije tijd gaat. Dit is een vreselijke tijd, omdat al je teamgenoten wel aan het trainen zijn, en jij thuis zit.Foto and copyright Amaury Miller Amsterdam , Vondel CS. 07082017.07 augustus 2017. Charlotte Vega hockeyster

In die periode dat ik terug kwam heb ik veel interviews gegeven over het moment van afvallen en hoe ik me voelde. Dit zijn lastige interviews maar dat hoort bij het leven van een topsporter. Het mooiste interview was met de Telegraaf, over mijn verhaal, in het Vondelpark, misschien hebben jullie die wel gelezen!? Daarnaast had ik deze weken ook tijd om even een paar leuke feesten/festivals te bezoeken. Normaal is hier in het hockey seizoen natuurlijk nooit tijd voor, en nu was het mooi weer en heb ik me ook daar zeer goed vermaakt.

Ik kreeg van Rick Matthijssen nog een weekje extra vrij voordat ik weer ging beginnen bij AH&BC. Mijn moeder stelde voor om nog even een weekje ertussen uit te gaan. Heerlijk!! Even nog een paar dagen naar de zon. Ik ben een klein weekje lekker naar Rhodos geweest. Even lekker bijkomen, herstellen en daarna weer fris en fruitig starten met AH&BC. 

De competitie gaat natuurlijk al bijna beginnen. Ik heb echt weer zin om het veld op te gaan en te gaan knallen met AH&BC. We beginnen onze eerste wedstrijd op 10 september om 12:45 tegen Huizen. Komen jullie kijken??

Xoxo Vega

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.