Blogs

FULL FORCE VEGA  

Hey allemaal, De vierde rondeeeeee…

Het is alweer tijd voor mijn 4e blog, en het is alweer april. Jeetje wat gaan de dagen, weken en maanden toch snel. Voor je het weet is alweer ZOMER!!

We naderen het eind van de competitie en de play-offs komen steeds dichterbij. We zijn met AH&BC hard aan het trainen om de puntjes op de i te zetten voor de play-offs. We hebben ons in april definitief geplaatst voor de play-offs en daar strijden we elke week hard voor de punten en om onszelf te verbeteren. We staan momenteel 3e in de competitie, en hebben veel vertrouwen in elkaar. We hebben wat lastigere wedstrijden gespeeld, maar ook een aantal hele mooie. We steken veel energie in elkaar en willen echt alles geven in de strijd om de landstitel.

Daarbij is de maand maart echt voorbij gevlogen en is het alweer april en gaan we alweer richting de zomer. YESSS, lekkerder weer, zonnetje erbij, de mensen zijn vrolijk, wat wil je nog meer. Ik heb in maart een nieuwe scooter gekocht waar ik ontzettend blij mee ben. Het is een SYM Fiddle S50. Mijn oude scooter was echt al oud aan het worden en ik was echt toe aan een nieuwe scooter. Gelukkig kon ik redelijk snel mijn scooter bestellen en binnen een week stond mijn nieuwe “kindje” voor de deur. Ik ben eigenlijk stiekem heel erg afhankelijk van mijn scooter. Ik rijd er overal mee naartoe. Naar trainingen, werk, sportschool, vrienden, afspraken. Eigenlijk wordt hij elke dag goed gebruikt. Zeker met het goede weer van de afgelopen tijd heb ik veel plezier van mijn nieuwe scooter.  Verder heb ik mijn baan bij Maarsengroep opgezegd. Er kwam na 3 maanden een evaluatiegesprek waaruit bleek dat het intensieve sporten en een fulltime baan niet erg goed te combineren valt. Ik kan maximaal 20 uur per week werken, en dat is verdeeld over verschillende dagen. Dit is helaas niet te combineren met de functie die ik bekleed binnen Maarsengroep. Mijn contract loopt tot 1 juni, en daarna zien we wel weer wat voor leuks er op mijn pad komt. Na deze periode komt er met hockey ook een drukke periode aan. Play-offs, ECCC (Europa cup) en wellicht HWL worden allemaal in de periode na 1 juni gespeeld. Hierdoor wordt werken sowieso beperkt en vrijwel onmogelijk. In April wordt ook de selectie bekend gemaakt voor de HWL. Super spannend!! Ik heb vanaf december hard getraind om op mijn best te zijn. Ik heb tijdens alle trainingen en wedstrijden alles gegeven om mezelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Nu ligt het in de handen van de bondscoach en hoop ik heel erg dat ik de selectie ga halen.

Verder ben ik alvast aan het kijken waar ik naartoe ga deze zomer. We hebben een aantal dagen vrij in juli en wil dan lekker een vakantie plannen. Heeft iemand misschien nog leuke ideeën? Ik zit nu lekker een beetje vakantie plaatjes te kijken om in de stemming te komen. Ik kan niet wachten tot het weer zomer is!!

Xoxo VEGA

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.