Blogs

Full Force Vega

Hi allemaal,

Welkom bij weer een nieuwe blog! Het seizoen is weer begonnen en de eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld. Hoe staan we ervoor en wat staat ons de komende tijd te wachten?

Op 2 september hebben wij onze eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. We speelden tegen HDM thuis. Een hartstikke leuke wedstrijd om het seizoen mee te openen. Helaas kon ik niet meespelen. Ik heb 2 weken voor deze eerste wedstrijd in een training mijn bovenbeen verrekt en hierdoor een klein scheurtje opgelopen in mijn rechterbovenbeen. Een vervelende blessure waar ik nog nooit eerder last van heb gehad. Ik had in goed overleg met de fysio een aangepast trainingsprogramma om zo snel en goed mogelijk hiervan te herstellen. Helaas moest ik dus de eerste wedstrijd aan mij voorbij laten gaan. Het team heeft echt een prachtige wedstrijd neergezet en er werd thuis met 5-0 gewonnen van HDM.De week erna kon ik weer volledig meetrainen en ging het herstel van mijn been super goed. Ik kon alles weer meedoen, en had nergens last meer van. Totdat we een oefenwedstrijd tegen JA1 speelde op donderdag. Ik werd hard gevloerd door de keeper en belandde precies op mijn stuitje. Hierdoor heb ik de rest van de week een onwijs stijve rug gehad en was alles erg gevoelig. Gelukkig hield deze botsing me niet aan de kant en kon ik zondag tegen Laren dan eindelijk ook echt aan het seizoen beginnen. Het voelt toch anders als je kijkt naar een wedstrijd in plaats van zelf meespelen. De wedstrijd was live op NOS. We speelden daarom pas om 13:30 i.p.v. 12:45. Het was een leuke wedstrijd en het was prachtig weer. We wonnen met 0-1 en konden ook de 2e overwinning op onze naam schrijven. De concurrenten (Den Bosch en SCHC) verloren punten, wat de zondag nog net iets mooier maakte. Het weekend erop gingen we ons opmaken voor onze eerste dubbel. We speelden op vrijdag thuis tegen Pinoké en zondag de kraker tegen Den Bosch uit. Vrijdag wonnen we met 2-1 van Pinoké en helaas werd er zondag verloren van Den Bosch met 0-2.

Naast alle trainingen hebben we dit jaar ook een nieuwe mental coach ingeschakeld om het teamproces te begeleiden. Hier hebben we een aantal sessies mee gedaan. Ze heeft een vernieuwde kijk op het teamproces en heeft specifieke onderdelen die we elke keer behandelen. Ik vind dit altijd heel nuttig en interessant. We gaan met haar het hele jaar aan de slag om te zien waar de verbeterpunten liggen binnen het team en per individu.

Ik kijk erg uit naar dit seizoen! Het belooft een mooi jaar te worden met veel ontwikkelingen. Ik hoop ook dat het een spannend seizoen is en dat er mooie wedstrijden aan gaan komen. Elke week belangrijke wedstrijden, dat maakt het leuk naar de play-offs toe.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.