Blogs

Full Force Vega

By 5 september 2018 No Comments

Hi allemaal,

Je merkt aan alles dat de zomerstop voorbij is. De extreme hitte van de zomerdagen zijn voorbij, de kidskampen van SportWays zijn voorbij en alle clubs zijn weer volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

HOOFDKLASSE DAMES 2017-2018 : AMSTERDAM – SCHC : Charlotte Vega. Foto : Ben Haeck

Zo ook wij met AH&BC. We staan weer compleet op het veld en bereiden ons voor op een nieuwe competitie, een nieuw seizoen en nieuwe kansen op de titel. Vanaf training 1 staan we weer volop te knallen met zijn allen! Er zijn een aantal nieuwe gezichten te zien bij ons in de selectie. Zo zijn er enkele meiden vanuit de A doorgestroomd en hebben we Charlotte Adegeest gehaald van Hurley. Er staat weer een geheel fris en fruitig team om volop in de strijd te gaan voor de titel dit jaar!

Tijdens de voorbereiding zijn we niet altijd compleet geweest. De meiden van het Nederlands team sloten pas in de week van 20 augustus weer aan. Ook hadden we nog een paar trouwerijen die plaatsvonden in de voorbereidingsperiode. Zo was 18 augustus de trouwerij van Kelly Jonker en 25 augustus de trouwerij van Kitty van Male. Het waren superleuke dagen en de meiden hebben onwijs gestraald. Naast alle festiviteiten en trouwerijen werd er natuurlijk hard getraind. Op 2 september beginnen we tegen HDM en dan spelen we weer om de punten. Het belooft weer een leuke competitie te worden, dus ik hoop jullie weer langs het veld te zien!

Zoals velen van jullie weten heb ik ook weer veel clinics gegeven deze zomer. Ik ben bijna elke week op AH&BC of Hurley geweest om de kampen van SportWays te voorzien van een gave demo en training te geven aan de kids. Ik vind het altijd fantastisch om lekker met de kinderen op het veld te staan en er een leuke show van te maken. De demo’s van dit jaar waren allemaal weer te gek en ik hoop veel van de kids volgend jaar natuurlijk weer te zien op volgende kampen!!

Daarnaast heb ik ook nog superleuk nieuws. Deze winter ga ik helaas niet zaalhockeyen maar heb ik een mega gave reis op de planning staan. Ik ga 5 weken reizen in de Filipijnen!! SUPER VET!! Echt onwijs veel zin in. Ik kijk er erg naar uit om deze reis te maken en daar van alles te ontdekken en te gaan doen. Mochten mensen nog gave tips hebben, plekken waar ik echt naartoe moet gaan of andere leuke dingen, laat het me weten!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.