Blogs

Full Force Vega

Hi allemaal,

Welkom bij weer een nieuwe blog! Het is zomer geweest en het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. Na een lange tijd van vrijheid, is het nu weer tijd om de knop om te zetten.

In de maand juli ben ik begonnen bij mijn nieuwe werkgever. Ik werk tegenwoordig bij Decathlon op de social media, marketing en communicatie afdeling. Er komt in 2019 een nieuw hockeymerk waar ik de hele communicatie voor op ga zetten. Superleuk en heel erg leerzaam. De eerste maand vloog echt voorbij, ik heb superveel leuke mensen leren kennen en begin al helemaal mijn draai te vinden binnen het bedrijf.Ik moest in het begin natuurlijk wel even wennen om weer 30 uur per week aan het werk te zijn. Vooral na een periode zonder baan en geen hockey (wat echt aanvoelde als een maand vakantie) is het even schakelen tussen vrije tijd en werken. Maar zoals gezegd begin ik mijn draai te vinden en zit ik hier helemaal op mijn plek.

Foto : Ben Haeck

Vanaf 7 augustus gaan we met AH&BC dames 1 het veld weer op. We starten met een kleinere groep omdat de dames van het Nederlands team en Jong Oranje er nog niet bij zullen zijn i.v.m. toernooien. Ik heb wel heel veel zin om weer het veld op te gaan. Het is alweer een tijdje geleden sinds we met zijn allen hebben gehockeyd en ik voel wel weer de drang om te starten. De competitie start op 2 september tegen HDM. Ik kijk er nu al naar uit om weer te spelen voor de punten!Het is natuurlijk niemand ontgaan dat het mega, mega, mega heet is geweest in Nederland. Terwijl een hoop mensen lekker naar het buitenland gingen, heb ik een beetje vakantie in eigen land gevierd. Ik ben op elk vrije uur lekker naar het strand gegaan en ben lekker even met vrienden en familie geweest. Lekker op de fiets naar Zandvoort of bij mijn ouders in de tuin liggen, voor mij mag het altijd dit weer blijven!!Naast alle leuke dingen en het werk heb ik ook nog een hoop clinics gegeven namens Sportways. Ik ben dit jaar ambassadeur geworden en geef zo’n 10 – 15 clinics deze zomer. Voornamelijk in het Amsterdamse Bos bij AHBC en Hurley, maar ik ben ook nog een weekend naar Barcelona gevlogen om daar een aantal clinics te doen. Elk jaar geef ik veel clinics, daarom vind ik het superleuk om nu ambassadeur te zijn en me nog meer in te zetten voor Sportways. De hele maand augustus ben ik nog te vinden op de kampen van Sportways, dus geef je snel op als je dit nog niet gedaan hebt, dan zie ik jou daar!

 

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.