Blogs

Full Force Vega

Foto and copyright Amaury Miller

De maand juni bleek opeens een vakantiemaand te worden. Ik had mijn baan bij The Athletic Club per 1 juni opgezegd en hockey was natuurlijk ook afgelopen. De hele maand stond in het teken van solliciteren, genieten van het mooie weer en ontspannen met vrienden en familie.  

De maand begon heel ontspannen. Ik ben een aantal dagen bij mijn vriend in IJmuiden geweest. Het was natuurlijk prachtig weer, dus ik heb daar lekker op het strand gelegen. Vanaf zijn huis kan je echt naar het strand fietsen in 5 minuten, dus heerlijk als het dan een beetje mooi weer is. 

Het eerste weekend had ik mijn verlate verjaardagscadeau (een dagje Blijdorp) met Pien en Leiah. Dit was echt ontzettend leuk! De dierentuin was echt super leuk, ik was er echt nog nooit geweest. We konden giraffes voeren en alle dieren waren heel erg actief. We hebben ook een aantal shows bekeken en voedermomenten van dieren kunnen zien. We hebben zo’n 5 uur in het park rondgelopen. Ik heb een heerlijke “verjaardag” gehad!   

Na het weekend stond er een draaidag met Hockey Heroes TV op de planning. Het was alweer een tijd geleden dat iedereen aanwezig was op een draaidag. We hebben in totaal 8 video’s opgenomen. We hebben de video’s opgenomen op AH&BC, dus we waren lekker dichtbij huis. De ochtend vloog voorbij en voor we het wisten was alles opgenomen. Eens in de zoveel tijd nemen we natuurlijk video’s op zodat we niet elke week bij elkaar hoeven te komen. We proberen het elke maand, dus de volgende sessie plannen we in juli. In juli plannen we 16 video’s in, dus dan draaien we weer een hele dag.  Ook ben ik in de maand juni druk bezig geweest met solliciteren. Ik had een paar goede gesprekken bij Decathlon waarna ik op 26 juni officieel mijn contract heb getekend! Per 1 juli ga ik beginnen bij Decathlon in de functie social media en marketing, communicatie. Daarnaast zal ik mij ook gaan bemoeien met de gehele hockey afdeling binnen de winkels van Decathlon.  

Ik heb super veel zin om te gaan beginnen bij mijn nieuwe baan. Het is een super leuke uitdaging waar mooie dingen in het verschiet liggen. De maand juni is nu voorbij dus dat betekent dat de vakantiemodus aan de kant gaat, en ik 30 uur in de week ga werken.  

Omdat we nu geen hockey trainingen  meer hebben, heb ik besloten om een personal trainer in te schakelen. Ryan Rasmussen van Masterplanathletics wilde met mij trainen om mij weer top fit te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen. Hij heeft een andere manier van trainen die mij erg aanspreekt. Ik moest er natuurlijk wel een wennen maar ik zag en voelde na 4 weken al gelijk resultaat. De trainingen met AH&BC beginnen op 7 augustus dus tot die tijd train ik 3x in de week met Ryan. Hij is super professioneel en zijn trainingen zijn erg leuk en motiverend. Voor iedereen die er meer informatie over wilt, moet mij even een bericht sturen via social media of email.  

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.