Blogs

Full Force Vega

Hi allemaal,

Leuk dat jullie weer lezen! Deze maand is er weer van alles voorbijgekomen en gebeurd, dus ik ga dit allemaal weer even met jullie delen.

Wanneer het 1 maart wordt, begint het altijd een beetje te kriebelen. MIJN VERJAARDAG!! Hahaha 14 maart ben ik jarig en als de maand dan begint ben ik daar toch een beetje mee bezig. Ik ben dit jaar 27 geworden, echt totaal geen bijzondere leeftijd, maar ik vind het toch leuk om het te vieren. Mijn broertje is op dezelfde dag jarig, dus we gaan altijd met de hele familie lekker uit eten. We hebben heerlijk gegeten en geborreld bij Loetje. Verder moest ik op mijn verjaardag gewoon werken, zoals eigenlijk de hele maand maart zo’n beetje. Het werk bij Athletic Club is goed te combineren met hockey, dus ik plan alles om het hockey heen. In het weekend heb ik een klein borreltje gedaan met vrienden in de pijp en nu is het weer 365 dagen wachten tot ik opnieuw jarig ben. Charlotte Vega. Foto : Ben Haeck

Met AH&BC is het een erg drukke periode, dus het is belangrijk om al het andere er goed omheen te plannen. We spelen bijna elke week een dubbel weekend. Dit vanwege de kou, waardoor 2 wedstrijden niet doorgingen en omdat het seizoen erg kort is dit jaar. We zijn in ieder geval erg goed begonnen aan de competitie en zitten in een lekkere flow met het team. Er komen veel mooie wedstrijden aan, waar we met zijn allen veel zin in hebben.

Ook had ik in maart een leuk tripje. Ik werd gevraagd door Sportways om een clinic te geven in Barcelona op Terrassa. Ik moest dit even overleggen op mijn werk, maar wilde natuurlijk heel graag die kant op gaan. Het is even een lekkere break van het “normale” leventje, en een leuk tripje om te maken. Zodoende vertrok ik op maandagochtend vroeg die kant op, gaf de clinic, heb even lekker gespeeld met de kids van Terrassa en vloog ‘s avonds weer terug naar Nederland. Het was kort maar krachtig, maar ik vond het weer super. Ik vind het altijd heel erg leuk om clinics te geven voor Sportways en natuurlijk helemaal als ze in een zonnig land zijn. Aan het begin van de maand heb ik ook nog een openingsfeestje gehad van The Workout Studio. Dit is een personal training studio van een vriendin van mij die sinds februari haar deuren heeft geopend op de Albert Cuyp (achter mijn huis dus). Ook was het in maart weer tijd voor een draaidag met HockeyHeroesTV. Dit youtube kanaal gaat razendsnel en ik vind dit nog altijd heel erg leuk om te doen. Ik doe dit nu een half jaar samen met Leiah, Lawrence, Thomas, Paul, Dennis en Maurits. Voor de mensen die het niet kennen, ga snel naar https://www.youtube.com/channel/UCxtyEQvhOiNcJjJZi-O5RFQ, bekijk de allerlaatste video en abbonneer je op het kanaal voor leuke hockey video’s!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.