Blogs

Full Force Vega

Hi Allemaal, welkom bij weer een nieuwe blog!! De competitie gaat alweer bijna van start en de maand zat weer vol met allerlei bezigheden en drukte. Toen ik eind januari terugkwam van de  Dominicaanse Republiek verviel ik meteen weer in een giga drukte.

We waren met The Athletic Club druk bezig met de opening van de 2e locatie en daar moest nog veel voor gebeuren. Op 26 januari hebben we de officiële opening gehad en deze was zeer geslaagd. Iedereen was erbij, en het was een mooi event.

Dat weekend was ook het laatste weekend van de zaalhockey competitie waar we ons helaas niet plaatsten voor de play-offs. Super zonde, maar helaas! Ook dat hoort bij sport. Lang bij de pakken neerzitten konden we ook niet, want een week later stonden we alweer met AH&BC Dames 1 op het veld. We hebben een korte voorbereiding dus alle trainingen willen we optimaal benutten. Wanneer het maar kon hebben we met elkaar op het veld gestaan. We hebben wedstrijden gespeeld tegen SCHC, Laren en Jongens B1 en zijn eigenlijk helemaal klaar voor de tweede helft van het seizoen!

De voorbereiding is zo kort met zijn allen omdat we met de zaalploeg van 22 – 26 februari in Schotland de Europacup speelden. Super leuk wel!! We begonnen het toernooi super goed met 3 mooie overwinningen. Daarna stonden we in de halve finale tegen een Spaanse ploeg. We speelden gelijk en verloren helaas op shoot-outs. BALENNNNN!! Iedereen vond het echt mega jammer, zeker omdat we de betere ploeg waren. Een dag later maakten we ons op voor de strijd om het brons. We speelden weer gelijk en ditmaal wonnen we de shoot-outs wel!! YESSS BRONSSSS!!

credits: Worldsport Pics

Super gaaf. We hebben een mooi toernooi en een mooie zaalperiode gehad en deze afgesloten met een medaille. Uiteraard hebben we dit de laatste avond nog even goed gevierd voor we weer naar Nederland teruggingen. Eenmaal weer terug uit Schotland, was het in Nederland mega koud. We hebben getraind waar het kon en alternatief getraind wanneer het veld echt helemaal bevroren was.

Zondag 4 maart begint de competitie dan eindelijk. Op het programma staat Laren thuis. Ik heb echt super veel zin om weer te gaan beginnen, en we zijn er als ploeg helemaal klaar voor. We hebben een top eerste seizoenshelft gedraaid, en kijken er allemaal erg naar uit om weer te gaan beginnen. De competitie duurt niet heel lang meer. We spelen veel dubbel-weekenden en voor je het weet is het alweer tijd voor de play-offs. Eerst natuurlijk op naar zondag, 12:45 AH&BC – Laren. Jij komt ons toch ook aanmoedigen?? Ik zie jullie dan!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.