Blogs

Full Force Vega – Charlotte Vega gaat er vol voor in 2018!

Een nieuw jaar staat weer voor de deur!! 2018 belooft een mooi jaar te worden met veel hockey, veel geluk en liefde. Ik begin mijn jaar erg goed namelijk, met een welverdiende vakantie naar de Dominicaanse Republiek.Toen ik in oktober afviel voor het Nederlands team, ben ik eigenlijk in een sneltreinvaart doorgegaan met mijn maatschappelijke carrière. Voor ik het wist was ik de nieuwe clubmanager van The Athletic Club. Mede daardoor heb weinig tijd gehad om het afvallen even een plek te geven en mijn hoofd op andere dingen te focussen. Daarom heb ik laat in december besloten om in januari nog even lekker op vakantie te gaan. Op 12 januari ben ik vertrokken naar de Dominicaanse Republiek. Wauw, wat een paradijs!! Niet normaal. Het eiland is echt prachtig mooi. De stranden zijn parelwit en de zee helderblauw! Ik heb 13 heerlijke dagen gehad daar en ben lekker tot rust gekomen. Ik heb daar ook 2 dagen gedoken en ben een dag naar Saona Island geweest. Ik heb natuurlijk niet alleen maar op het strand gelegen. De zaalcompetitie is nog in volle gang en toen ik terug kwam begonnen we ook alweer op het veld. Gelukkig had ik in het resort een mooie sportschool waar ik elke dag lekker heb kunnen trainen.

Toen ik terug kwam stond er een belangrijk weekend voor de deur. We speelden om in Rotterdam om de play-offs te behalen. Helaas verloren we de eerste wedstrijd met 7-6 van HDM, waardoor we waren uitgeschakeld voor de play-offs. Super balen, super zonde!! Nu gaan we met volle focus voor de Europese titel. Deze spelen we van 22 februari tot 26 februari in Dundee, Schotland. We reizen met 20 man richting Schotland om daar te vechten voor een Europese titel in de zaal. Ik heb erg veel zin in deze trip. Het is een leuke ervaring en hopelijk komen we met mooi resultaat weer terug in Nederland om dan goed te starten aan de competitie. Die gaat namelijk die week erna al van start. We beginnen tegen Laren en dan gaat de 2e helft van het seizoen alweer van start. Alle internationals zijn weer terug van hun trip naar Amerika en de zaalmensen zijn ook weer opgeladen. Iedereen heeft er onwijs veel zin in en is klaar om te vlammen.

Daarnaast heb ik zelf ook weer onwijs veel zin om te beginnen op het veld. Zaalhockey is leuk, maar veldhockey is natuurlijk het allerleukst!! Straks als het zonnetje buiten weer lekker gaat schijnen en iedereen in het stadion zit, daar doe ik het zeker voor!! Wie komen er bij onze eerste wedstrijd kijken? 4 maart thuis om 12:45 tegen Laren!!

BE THERE…

 

 

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.