Blogs

Full Force Vega

Hey allemaal,

December was een drukke maand en vloog voorbij. Nu zitten we alweer in Januari. Tijd voor een winter blog met, zaalhockey, sneeuw, feestdagen en veel meer!Per 1 december ben ik aan het werk als clubmanager bij The Athletic Club. The Athletic Club is een personal training studio bij het vondelpark in Amsterdam. Ik moest erg wennen aan mijn nieuwe baan, maar heb inmiddels helemaal mijn draai er gevonden. Het is een onwijs leuk, sportief en gezellig bedrijf! Ik ben hier ongeveer 3 tot 4 dagen in de week aan het werk.  Naast mijn nieuwe baan staat december ook in het teken van zaalhockey. We zijn de eerste week van december begonnen met trainingen en oefenwedstrijden. Zaalhockey is echt een totaal ander spelletje. Je speelt met 6 spelers (incl. keeper). Het veld is een stuk kleiner dan een normaal veld, en het gaat veel sneller. Ik moest de eerste week erg inkomen, maar je raakt er redelijk snel aan gewend. 10 december zouden we eigenlijk een toernooi spelen in sporthallen zuid, alleen wegens het enorm slechte weer (sneeuw, ijs en hagel), werd dit afgelast. Nooit geweten dat een indoortoernooi wegens weersomstandigheden afgelast kon worden hahaha!! Die week erop ging de eerste ronde van de zaalcompetitie wel gewoon door. We hebben 3-3 tegen Laren gespeeld en 3-1 gewonnen van HGC. De eerst zaalpunten!! We waren er super blij mee en willen die winnende lijn vast blijven houden. We hebben in die weken erna veel oefen wedstrijden gespeeld tegen onder andere Hurley en Pinoke. Zo kunnen we lekker veel oefenen en op elkaar ingespeeld raken. We willen tenslotte onze titel van vorig jaar verdedigen.  De sneeuw, ijs en hagel bleven ook redelijk lang aanhouden. Dit betekende veel gedoe met verkeer en sneeuwpret natuurlijk. Gelukkig werk ik erg dichtbij huis en kan ik lopend naar mijn werk. Ik heb natuurlijk niet alleen maar gewerkt in december. Ook heb ik genoten van feestjes, verjaardagen en natuurlijk de feestdagen. Een echte witte kerst was het niet, maar wel veel eten, gezelligheid, cadeaus, familie en vrienden die het perfect maakte. Ik ben ontzettend verwend en heb onwijs leuke dagen gehad. Na kerst kwam natuurlijk oud & nieuw. Een avond waarbij in altijd even terugkijk op het jaar, en op de dingen die komen gaan. Ik heb een reurig jaar achter de rug, en kijk met veel positiviteit uit naar 2018.  Gelukkig heb ik deze avond mogen beleven met mooie vrienden, veel gezelligheid, hapjes, drankjes en een groot knalfeest!! Hierbij wens ik ook iedereen een heel mooi, gezond en sportief 2018! XoXo Vega

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.