Blogs

Full Force Vega !

Hey Allemaal,

Welkom bij een nieuwe blog. Het hockey seizoen is alweer afgelopen en het is tijd voor de WINTERSTOP! Het was een korte eerste helft van het seizoen en op 5 november speelden we alweer onze laatste competitie-wedstrijd van 2017. Verder was ik druk bezig met solliciteren en heb ik ondertussen een ontzettend leuke baan gevonden.

 

Op 5 november speelden we onze laatste competitie-wedstrijd tegen Hurley. Het was een echte derby wedstrijd. Er werd hard gestreden en uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 0-1 gewonnen. We zijn als team erg trots op het resultaat wat we hebben neergezet in de eerste helft. We hebben op 1 wedstrijd na, alles gewonnen en zijn als team op de goede weg voor de play-offs. Na de wedstrijd hebben we met een aantal nog even een drankje gedaan op Hurley TD. Dit is altijd heel erg gezellig. Er komen veel bekenden en er hangt altijd een hele leuk sfeer. Op maandag was het meteen weer even schakelen. Ik maak sinds kort geen deel meer uit van de Nederlandse selectie, dus ik ben hard op zoek gegaan naar een baan voor de komende tijd. Ik kreeg eind oktober te horen dat ik geen deel meer uitmaakte wat betekent dat ik maar een korte periode de tijd had om te gaan solliciteren. Ik kon gelukkig snel aan de slag bij Friendship Sport Centre in Amsterdam Noord. Dit gaf me even wat lucht om rustig verder te solliciteren en erachter te komen wat ik nu echt wil.

Gelukkig had ik snel een baan op het oog die ik echt leuk vind: club manager van The Athletic Club die een nieuwe vestiging gaan openen bij de Houthavens in Amsterdam. Ik mocht snel op gesprek komen, en er was meteen een klik. Niet veel later zijn we overeengekomen dat ik daar per 1 december aan de slag ga. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk erg uit naar een nieuwe uitdaging. De hele maand november ben ik ingewerkt, en ik ga per 1 december officieel in dienst.

Verder is het dus winterstop en probeer ik mij natuurlijk wel fit te houden voor AH&BC. Ik train nu zelf veel in de sportschool en heb tijd om wat andere sporten te gaan proberen. Ik ben een aantal keer gaan boksen en heb meegedaan aan een HIIT (high intensity interval training) van WSFG academy. Ook ga ik in december meedoen in de zaal. Ik heb 2 jaar geleden voor het eerst in de zaal gespeeld, en dat is me goed bevallen. Zaalhockey is een totaal ander spel dan veldhockey. Ik heb er erg veel zin in, ook echt leuk om al mijn teamgenoten van AH&BC weer te zien.

Naast de sportschool en andere trainingen ben ik ook weer eens een dagje wezen golfen. Ik heb 10 jaar geleden mijn GVB gehaald, alleen nooit echt de tijd gehad (vanwege hockey) om te spelen. Ik ben gaan spelen in Zandvoort. Een erg leuke golfclub, mooie baan en het was echt weer heel erg leuk om een keer te spelen. 

Ik ben erg sportief dus ik houd ervan om ook in de winterstop veel bezig te zijn met sporten en andere sportieve activiteiten. Als jullie nog leuke work-out tips hebben, zijn die natuurlijk altijd welkom!

 

Xoxo Vega

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.